a

Ribbor till akustikpaneler och ribbväggar

Ribbor till akustikpaneler är en viktig komponent för att skapa högkvalitativa akustikpaneler och ribbväggar. De tillhandahåller styrka och stabilitet till panelerna, samtidigt som de bidrar till ribbväggarnas estetik och design. abeco tillverkar och ommantlar sedan 1970-talet inredningsdetaljer och kan erbjuda ditt företag olika typer av ribbor till akustikpaneler.  

Kontakta oss gärna för mer information!

Tillverkning av akustikpaneler och ribbväggar

Som tillverkare av akustikpaneler och ribbväggar är det viktigt att erbjuda en bred variation av ribbor för att möta de olika behoven och preferenserna hos kunden. Ribbor kan finnas i olika färger och träslag, exempelvis ek, björk, ask och valnöt, och de kan också vara lackade eller oljade efter kunds önskemål. Det är också viktigt att använda högkvalitativt material för ribborna, för att garantera att panelerna är tillförlitliga och håller över tid. Ribborna görs exakt måttanpassade för att passa perfekt med panelerna. Önskar man även att ändarna på ribborna är fanérade, till exempel till en ribbvägg med liggande ribbor, så kan abeco även ändkanta dem.

Kundanpassade lösningar

abeco erbjuder dig som tillverkare av akustiskpaneler ribbor anpassade efter ert behov. abeco tar fram måttanpassade ribbor efter kundens specifikation. Vi kan erbjuda ommantlade ribbor med antingen olackad eller lackad fanér, eller med ett billigare foliealternativ. Vill man ha kontrast med en synlig MDF-kant, till exempel svart MDF, så kan vi även erbjuda fanérbelagda svarta MDF-skivor som är uppsågade till ribbor efter kundens önskemål. Hör gärna av er med er förfrågan, vi på abeco kan detta med ribbor!

Här kan du se några exempel på ytmaterial.

ribbor till akustikpaneler och ribbväggar

Intresserad? Kontakta oss!

Akustikpaneler - Formulär

sv_SESwedish