a

Välkommen till abeco!

Ommantling av träbaserat material

Vi tillverkar inredningsdetaljer till husbyggare, köks- och möbelindustrin och fönstermonterare/bytare. På abeco arbetar vi med ommantling av träbaserat material – t.ex. spånskiva, MDF, plywood, gran – som beläggs med folie eller fanér, obehandlad eller lackerad. Vi levererar också komponenter av ovanstående material utan ommantling, exempelvis upphängningslister med centrumtappar.

Vi tillverkar efter kundönskemål inredningsdetaljer till köks- och badrumsskåp, smygpanel till fönster och dörrar, ribbor till akustikpaneler och listverk såsom foder och sockel.

Vi utför även efterbearbetning på producerat material som kapning, borrning och pluggning klart för montering.

Ni finner oss i den lilla orten Hishult i södra Halland.

Skydd mot vägglöss med hjälp av lustejp på insidan av listen

Nyhet – abecos luslist Lusifer® – förebyggande och aktivt skydd mot vägglöss

abeco samarbetar med vägglusspecialisten Nattaro Labs AB och erbjuder ett enkelt och effektivt skydd mot vägglöss. Då vägglöss gärna gömmer sig i skrymslen bakom golvsocklarna i sovrummet så är det en perfekt plats att ha ett förebyggande och aktivt skydd. De flesta lister från abeco kan levereras med Nattaros patenterade lustejp, Nattaro Safe®. Att skydda sin fastighet mot vägglöss med hjälp av abecos golvsocklar med Nattaro Safe® är både enkelt och kostnadseffektivt.

Intresserad? Kontakta oss!

Byggbasen - Formulär

sv_SESwedish