a

Smygpaneler

Smygpanel med stomme av spånskiva eller MDF

abeco levererar smygpaneler med solid stomme av spånskiva eller MDF för att säkerställa hållbarhet och kvalitet. Smygpanelerna kan ommantlas med vit finishfolie med SH lack, folie med trästruktur eller fanér. Vi erbjuder ett brett utbud av ytmaterial som exempelvis bok, ek, björk, lönn mm. Här hittar ni exempel på ytmaterial till våra paneler och lister.

Smygpaneler i olika storlekar

Vi erbjuder smygpaneler i bredder som sträcker sig upp till 450 mm, vilket ger er flexibiliteten att anpassa ert projekt efter era specifika behov. Våra smygpaneler kommer i standardtjocklekar på 10, 12, 16 eller 19 mm, men vi kan också anpassa måtten efter era önskemål.

För en enkel och effektiv installation kan vi även erbjuda lösningar med spår för monteringsclips, vilket förenklar monteringsprocessen ytterligare (se vårt monteringssystem här).

Våra smygpaneler finns även som omfattnings- och täckbräda, vilket gör det möjligt för er att skapa en sammanhängande och stilren design i hela projektet. Våra smygpaneler är det perfekta valet för att ge era väggar och ytor ett snyggt och professionellt utseende samtidigt som de erbjuder en hållbar och slitstark lösning.

vit smygpanel från abeco

Andra tillval

Hörnsystem med C-tappar

Fönsterbänkar

Belagd med vit vattentålig folie.

Levereras också som ändkantslistade.

Olika dimensioner och längder, kontakta oss för mer information.

Kundanpassade lösningar

På abeco arbetar vi med ommantling av träbaserat material – t.ex. spånskiva, MDF, plywood, gran – som beläggs med folie eller fanér, obehandlad eller lackerad. Vi levererar också komponenter av ovanstående material utan ommantling, exempelvis upphängningslister med centrumtappar.

Vi tillverkar efter kundönskemål inredningsdetaljer till köks- och badrumsskåp, smygpanel till fönster och dörrar, listverk såsom foder och sockel. Alla våra lister kan, om önskas, förses med Nattaro Safe® för att skydda fastigheten mot vägglöss.

Här kan du se alla våra produkter

Intresserad av smygpaneler? Kontakta oss!

Smygpaneler - Formulär

sv_SESwedish