a

Dörr/fönsterfoder för dörrar och fönster

Vi tillverkar dörrfoder och fönsterfoder av högsta kvalité

Dörrfoder används främst för att rama in dörrar och fönster. Denna typ av list kännetecknas av sina rundade kanter på framsidan, och en baksida som är antingen platt eller svagt kupad. Designen är särskilt användbar för att täcka springan mellan dörr- eller fönsterkarm och vägg, vilket bidrar till ett enhetligt och snyggt utseende.

abeco levererar foderlister med solid kärna av spånskiva, MDF eller fingerskarvat massivträ för att säkerställa hållbarhet och kvalitet. Våra foder kan ommantlas med vit finishfolie med SH-lack, folie med trästruktur eller fanér. Vi erbjuder ett brett utbud av ytmaterial som exempelvis bok, ek, björk, lönn mm. Här hittar ni exempel på ytmaterial till våra paneler och lister.

Dörrfoder och fönsterfoder i olika dimensioner

Vid installation av foder kring dörrar och fönster är precision och korrekt mätning avgörande för att uppnå ett framgångsrikt resultat. Att säkerställa att fodret kapas exakt är essentiellt för att uppnå en snygg och välgjord finish.

Vi erbjuder dörrfoder i olika storlekar, vilket ger er flexibiliteten att anpassa ert projekt efter era specifika behov. Våra foderlister kommer i standardlängder som exempelvis 2200, 3050, 3660 eller 4200 mm, men vi kan också anpassa måtten efter era önskemål.

Allmoge foder

Vår allmoge dörrfoder finns som standard i dimensionerna:

12×60, 12×70, 12×80, 12×100, 12×120 mm.

Andra dimensioner kan levereras efter önskemål.

Släta foder

Våra släta dörrfoder finns som standard i dimensionerna:

10×45, 10×50, 10×55 mm och bredare.

12×45, 12×50, 12×55, 12×60, 12×65, 12×70 mm och bredare.

Andra dimensioner kan levereras efter önskemål.

Andra tillval

Hörnsystem med C-tappar

Fönsterbänkar

Belagd med vit vattentålig folie.

Levereras också som ändkantslistade.

Olika dimensioner och längder, kontakta oss för mer information.

Kundanpassade lösningar

På abeco arbetar vi med ommantling av träbaserat material – t.ex. spånskiva, MDF, plywood, gran – som beläggs med folie eller fanér, obehandlad eller lackerad. Vi levererar också komponenter av ovanstående material utan ommantling, exempelvis upphängningslister med centrumtappar.

Vi tillverkar efter kundönskemål inredningsdetaljer till köks- och badrumsskåp, dörrfoder och listverk. Alla våra lister kan, om önskas, förses med Nattaro Safe® för att skydda fastigheten mot vägglöss.

Här kan du se alla våra produkter.

Intresserad av dörrfoder? Kontakta oss!

Foder - Formulär

sv_SESwedish